Voorwaarden

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW (6% voor boeken en 21 % voor alle andere producten) en geheel vrijblijvend, excl.verzendkosten.
Onvoorziene verhogingen van prijzen kunnen worden doorberekend.

Levering

De goederen worden verstuurd per pakketdienst. De verzending gebeurt op risico van de geadresseerde.
De goederen worden normaal uit voorraad geleverd. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor een laattijdige leveringen die te wijten zijn aan een in gebreke blijven van onze toeleveranciers, door stakingen of andere onvoorziene omstandigheden. In zulke gevallen wordt u onmiddellijk geïnformeerd wanneer u met de levering rekening kan houden.
Mochten de bestelde goederen door ons niet meer kunnen geleverd worden dan behouden wij ons het recht voor de order te annuleren. Ook dan informeren wij u hierover.
Uw deelname in de verzendingskosten bedraagt normaal 8,50 € per bestelling in België en 10.5 € voor de rest van Europa. Bij grote en/of zware installaties zijn de transportkosten afhankelijk van gewicht en volume.
U kan de goederen na afspraak ook altijd zelf komen afhalen.

Betaling

De goederen kunnen betaald worden per overschrijving of contant bij levering.
De betaling per overschrijving dient uiterlijk te gebeuren binnen de 30 dagen na factuurdatum.
Wanneer een bestelling in meerdere keren geleverd wordt, betaalt u slechts één keer de transportkosten.

Tevredenheidsgarantie

Het geleverde materiaal wordt volledig gegarandeerd op materiaal- en fabricagefouten, die bij normaal en deskundig gebruik naar voren komen.
Wanneer de ontvangen goederen beschadigd zouden aankomen of niet zouden overeenstemmen met hetgeen u heeft besteld, dan dient u ons uiterlijk binnen de 10 dagen na ontvangst hierover te informeren. De bestelling kan u desgevallend na onderlinge afspraak terugsturen of omruilen.
U kunt altijd contact met ons opnemen aangaande vragen over uw bestellingen, de bezorging, de betaling, de garantie en de service.

 

CONTACT

IANTD FRANCE BENELUX HQ

3500 Hasselt - Belgium

Tel + 32(0)11 24 11 45

Info [at] iantdbenelux [dot] com

 

Comments